Calders

Calders
  • MIDA DEL TEXT + = -

19:05  |  14/05/2021

Data i hora oficial

El temps

ES POSA EN MARXA L’AULA DE MÚSICA DE CALDERS I MONISTROL DE CALDERS, ASSOCIADA A L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA D’ARTÉS

  • Notes Musicals

    Notes Musicals

05/10/2020

La iniciativa tirarà endavant gràcies a un conveni entre els tres municipis i començarà les classes de música començaran aquest mes d’octubre.

 

Amb la voluntat d’oferir un servei d’educació musical als municipis de Calders i Monistrol de Calders, l’Escola Municipal de Música d’Artés va impulsar la proposta de desplegar una part de l’oferta educativa del centre a aquests municipis. D’una banda, a Calders s’hi oferiran les assignatures de Sensibilització i Cor Infantil per a infants de 3 a 7 anys (de P5 a 2n de primària) els dimecres de 15.00 a 16.15h al Centre Cívic de Calders. De l’altra, l’escola hi desplegarà part l’oferta de cursos de curta durada del centre a Monistrol de Calders, un dels quals serà de Música per a Nadons.

La proposta compta amb la signatura d’un conveni a tres bandes, entre els tres consistoris, que concreta el format de les activitats i el seu funcionament. El conveni també especifica que es desenvoluparan activitats al llarg del curs com ara concerts o espectacles que es duran a terme en aquests municipis.

Les inscripcions per a les classes de Sensibilització Musical i Cor Infantil estan obertes i es pot demanar informació a l’Escola Municipal de Música d’Artés trucant al telèfon 93 820 25 34 o al correu escolamusicaartes@xtec.cat. El cost de l’activitat serà de 20€ mensuals.


Comentaris


No hi ha comentaris.

Data de modificació: 05/10/2020 13:11:21