L'Ajuntament de Calders estrena nou canal de Whatsapp

Dimecres, 10 d’abril de 2024

Presentem el nou canal de WhatsApp de l’Ajuntament, per estar al dia de la informació municipal

L’Ajuntament de Calders ha engegat un nou canal de WhatsApp. Es tracta d’un nou canal, al qual ja es pot accedir, i que té com a objectiu facilitar l’arribada d’informació als ciutadans i ciutadanes del municipi de manera àgil, directa i eficient.

El nou canal de WhatsApp és una eina de comunicació unidireccional per a rebre informació destacada, que no permet respondre ni enviar missatges, i que s'afegeix als canals de comunicació ja existents, com el web municipal, el butlletí digital i les xarxes socials de l'Ajuntament (Instagram i Youtube).

El canal és completament confidencial, per la qual cosa ni els administradors ni la resta de seguidors, poden tenir accés en cap moment a les dades personals dels usuaris. 

Per seguir el canal només cal tenir l’aplicació de WhatsApp al telèfon mòbil i accedir, a través del navegador, a l’enllaç: calders.cat/whatsapp. Un cop dins l’aplicació, cal clicar a mostra el canal i clicar el botó “segueix” situat a la part superior dreta. Finalment, recomanem que activis la campaneta per rebre notificacions quan arribin els missatges del canal al teu telèfon.

[Coneix els canals de comunicació de l'Ajuntament amb un clic]

 


 

Darrera actualització: 8.04.2024 | 12:30