Galeria d'imatges

Galeria d'imatges del Moianès


Podeu trobar imatges del Calders i també dels diferents municipis del Moianès.

Accedir al web de galeria d'imatges del Moianès 

Imatges aèries de Calders


Galeria d'imatges de Calders


Podeu veure diferents fotografies de Calders en la plataforma de l'ajuntament de Flickr:
Accedir a la galeria d'imatges de Flickr

Podeu accedir a les fotografies a traves del flickr de Calders. Sereu redireccionats a les col·leccions de la plana de flickr de l'ajuntament. Cada una d'elles conté diferents àlbums formant així temàtiques diferents. també podeu consultar les etiquetes que us permetran buscar les fotografies per paraules clau com per exemple fotosantigues, plaça, església, escola, etc. També podeu indicar aquestes mateixes paraules a l'espai buscar perquè apareixin les imatges etiquetades amb la paraula, com per exemple fotosantigues.

Per tal de donar a conèixer la nostra història i deixar-ne constància l’Ajuntament ha creat aquest Banc d’Imatges Local. Però per ampliar-lo necessitem la vostra col·laboració i demanem a tothom que tingui fotografies de Calders, d’actes culturals, esportius, festius, educatius, de les transformacions urbanístiques, de la gent, etc. que ens les porteu a l’Ajuntament.

Si teniu les fotografies en format digital les podeu fer arribar a l’Ajuntament en un CD, si en canvi són fotos de paper ens les podeu deixar i nosaltres les escanegem i us les retornem. També és interessant que ens anoteu tot allò que en sabeu (any que es va fer, indret, etc).

Us agrairíem doncs la vostra col·laboració per aconseguir fer un bon fons d’imatges tant antigues com actuals de les nostres festes, el nostre paisatge, la nostra gent, ja que les vostres aportacions faran créixer en volum, qualitat i importància aquest fons documental.

Si algú se sent ofès o no vol aparèixer a les imatges penjades ens pot enviar un e-mail a calders@calders.cat per tal de comunicar-nos-ho. També ens podeu escriure si teniu més informació de les fotografies.  

Darrera actualització: 13.01.2021 | 14:39
Darrera actualització: 13.01.2021 | 14:39