AEIG Caldàrius Calders

Una petita història...

L'Agrupament Escolta i Guia Caldàrius va néixer l'any 1997, de la "panxa" d'un grup de joves emprenedors, fills d'un CAU de Manresa. Tot i la dificultat que suposava, van aconseguir engegar el motor d'un grup de nens que, en un poble tant petit, necessitaven d'allò més una cosa com aquesta. Allí jugàvem, ens divertíem i apreníem, vam aprendre una sèrie de valors, valors com compartir, igualtat, solideritat i cooperació. Amb aquests, i molts d'altres, hem crescut millors persones, sense comptar-hi les experiències viscudes.

 

Durant els darrers 17 anys, tots junts, en diferents generacions és clar, hem intentat mantenir en marxa aquest "motor" dels nens del poble. Per això ens reunim cada dissabte a la tarda, de 5 a 8, per continuar jugant, divertint-nos i aprenent.

Per saber més de nosaltres

El CAU pertany al grup de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, una entitat d’educació en el lleure sense ànim de lucre que oferim als nens, nenes i joves l’aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode escolta i guia. Aquest mètode educatiu pretén que cada noi i cada noia esdevingui protagonista del seu propi creixement i de les accions que treballa en equip, amb la finalitat que es formin com a persones solidàries i compromeses amb la societat que els envolta.

Ens organitzem en unitats, cada una d'elles amb els seus corresponents responsables, els caps.

- Castors/Fures: de 6 a 8 anys

- Llops/Daines: de 8 a 11 anys

- Ràngers/Noies Guies: de 11 a 14 anys

- Prioners/Caravel·les: de 14 a 17 anys

- Trucs: de 17 a 18 anys

Us animem a participar-hi!!!

 

Ens hi veiem!!

Plaça Major sn - 08275 Calders - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Marina Costa
Adreça electrònica: caldarius@hotmail.com
Horari:  
Dissabtes de 16.00 a 20.00
Darrera actualització: 28.11.2023 | 11:11