Restaurant el Canadell

Masia pairal del segle XVII totalment restaurada i envoltada de conreus i boscos. Entre les seves infraestructures, s’hi compten un menjador ampli amb capacitat per a 110 comensals i lloc per a 80 nens. A l’exterior, l’era permet fer dinars i berenars per a més de 200 persones, i a més també disposa de serveis, adaptats per a minusvàlids. Les característiques de la masia, la fan ideal per a trobades de colles, celebracions d’aniversari, comunions i altres celebracions.

És especial però, per la seva vessant més familiar i de grups amb nens, ja que ofereix a nens i nenes la possibilitat de gaudir d’un dia a la natura acompanyats de diversos animals de granja i fins i tot animals exòtics, ja que hi ha oques, porcs, aviram, xais... i fins i tot burro català, cabres i emús entre d’altres.

D’aquesta manera, tenen la possibilitat de gaudir d’un dinar perfecte en família i alhora amb amics, ja que mentre els pares fan la sobretaula, els fills poden distreure’s amb els animals de la granja infantil, acompanyats, això si dels monitors que en cap moment els perden de vista.

Carretera Manresa – Vic, km 11 - 08275 Calders - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 830 90 53
Telèfon: 657 992 777
Horari:  
Dissabtes, diumenges i festius.
Darrera actualització: 10.06.2021 | 10:45