Informació dels regidors

 • Eduard Sánchez Campoy Eduard Sànchez Campoy - Alcalde

  Llicenciat en Història, arqueòleg.

  Empresari dedicat al Patrimoni Cultural entre el 1992 i el 2012.

  Alcalde de Calders a les legislaturas 1999 i 2003 i 2015 al 2023.

  Nascut el 1958 a Barcelona I resident a Calders des del 1987.

  938 309 000
 • Teresa Pagès Pascual Teresa Pagès Pascual

  Actualment jubilada, però durant la seva vida laboral va ser funcionària de la Generalitat de Catalunya, dedicant-se a la coordinació i gestió del Casal Cívic i Casal de Gent Gran de Sallent, atenció directa a tots els usuaris i disseny i programació d'activitats per a tots els col.lectius.

  938 309 000
 • Regidora Mireia Catot Tort Mireia Catot Tort

  Llicenciada en psicologia per la UAB l'any 2004, amb un màster MBA a Gade i una doble titulació amb la Universitat Europea Miguel de Cervantes del Curs de Mediació Civil, Mercantil i Familiar.

  Ha treballat a l'Administració Pública concretament al Departament de Treball, Afers Socials I Families i també a l'empresa privada DOOR International Training and Consulting.

  Des del 2015, està dedicada a l'atenció de leș persones en risc d'exclussió social o col.lectius més vulnerables. Actualment treballadors de l'entitat Associació de Treballs d'Atenció a les Persones dedicada a l'atenció i suport de persones migrades o Refugiades (alfabetizació i Projectes de mentoria social amb la Generalitat de Catalunya) i Recerca de feina per totes aquelles persones que ho necessitin (amb contactes amb el Consorci del Moianès i Consell Comarcal del Moianès i del Bages) i en programes de prevenció de violencia de gènere (formaciones mòdul D de la Generalitat de Catalunya i programes de prevenció propis).

  Ha format part de la Comissió de Festes de Calders i actualment és representant de Pares i Mares de l'Escola Anton Busquets i Punset.

   

  938309000
 • Domenec Aguilar Domènec Aguilar Sala

  Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) i amb el Màster d’Educació Secundària Obligatòria. Pel que fa a la seva trajectòria laboral, treballa a l’escola de Sant Salvador de Guardiola compaginant-ho amb el gimnàs CUBE. Inscrit també a la borsa de personal docent, especialitzat en Educació Física (núm: 89.887).

  938309000
 • Sagrari Sagrari Sánchez García

  Sagrari Sánchez García. 70 anys.

  Diplomada en secretaria comercial.

  Vaig treballar com a Product Manager en els programes d’Alta Direcció d'Esade i administradora d'una empresa familiar. He estat regidora de l'Ajuntament de Calders durant la legislatura 2015-2019.

  Vaig estar de secretària a l'Associació del Veïnat de Calders, he participat durant mes de 8 anys a la Comissió de Festes de Calders i en l'actual legislatura sóc cap de la oposició a l'Ajuntament de Calders, pel grup Junts per Calders.
   

 • Esther Ruiz Esther Ruiz Zafra

  Esther Ruiz Safra. 43 anys.
  Llicenciada en Pedagogia. 
  Tècnica d’ocupació amb gairebé 20 anys d’experiència a l’Administració pública. En l’actualitat, treballo com a tècnica d’ocupació al Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Manresa.
  Regidora de l’Ajuntament de Calders durant la legislatura 2011-2015.
  He estat presidenta de l’AMPA de la Llar d’infants el Tren Blau, membre de la comissió de Festes de Calders, Secretària de l’AMPA de l’Escola Anton Busquets i Punset i actualment sóc Secretària de la Colla Gegantera de Calders.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 09:13
Darrera actualització: 07.02.2019 | 09:13