Mireia Catot Tort

Llicenciada en psicologia per la UAB l'any 2004, amb un màster MBA a Gade i una doble titulació amb la Universitat Europea Miguel de Cervantes del Curs de Mediació Civil, Mercantil i Familiar.

Ha treballat a l'Administració Pública concretament al Departament de Treball, Afers Socials I Families i també a l'empresa privada DOOR International Training and Consulting.

Des del 2015, està dedicada a l'atenció de leș persones en risc d'exclussió social o col.lectius més vulnerables. Actualment treballadors de l'entitat Associació de Treballs d'Atenció a les Persones dedicada a l'atenció i suport de persones migrades o Refugiades (alfabetizació i Projectes de mentoria social amb la Generalitat de Catalunya) i Recerca de feina per totes aquelles persones que ho necessitin (amb contactes amb el Consorci del Moianès i Consell Comarcal del Moianès i del Bages) i en programes de prevenció de violencia de gènere (formaciones mòdul D de la Generalitat de Catalunya i programes de prevenció propis).

Ha format part de la Comissió de Festes de Calders i actualment és representant de Pares i Mares de l'Escola Anton Busquets i Punset.

 

Regidora de Tot per Calders - Junts per Catalunya Regidories: Cultura Entitats Festes Promoció Econòmica Turisme

Telèfon: 938309000
Adreça electrònica: catottm@calders.cat
Darrera actualització: 09.06.2021 | 20:42